Reaktioner från läsare

Några blurbar från läsare:

”TACK för en underbar bok! Jag älskar den och vill köpa en till att ge bort i present. Den är roligare än en bok av Tage Danielssons som jag läste för ett tag sedan. Den var mer politisk men jag gillar den här bättre då den är mer filosofisk” Karin

”Berättelsen är ren, vacker och klok. Bitvis berörande. Överlag inspirerande. Flera delar var berörande och tänkvärda för mig personligen – och då är jag ändå ganska hemma i det andliga gamet.”  Lisa

”Jättefin bok!!! Slukade den på vägen hem. Får lust att äta dina ord om igen till frukost, lunch och middag…” Johanna

”Joggade till Bagis och köpte den underbara lilla boken ”Kamelen” direkt ur författaren Ulrika Berges hand. Nu gör den mig sällskap i sängen medan solljuset knackar på rutan. Andas lugnt in det som finns kvar av dagen.” Lisa

No comments yet.

Kommentera